BANNER FERATA

Radionica za promicanje i unapređenje razvoja poduzetništva

Autor/ica
Objavljeno: 11 studenoga, 2013
zene_poduzetnistvo

Izvor: PC Sinj

Poduzetnički centar Sinj poziva zainteresirane na sudjelovanje u radionici za promicanje i unapređenje razvoja poduzetništva u ruralnom području. Radionica će se održati u Sinju sutra, 12. studenoga u vijećnici Grada  Sinja, s početkom u 11 sati.

Na predavanju će biti riječi o mogućnostima oporavka malog poduzetništva u proizvodnom sektoru uz povoljno kreditno zaduženje.

Teme su:
1. HBOR – financiranje malog gospodarstva (Kreditni programi: kreditiranje poduzetnika početnika, mladih poduzetnika, žena poduzetnica, razvitka MSP, poljoprivrede i ujednačenog razvoja; ‘Model’ podjele rizika kao novi oblik suradnje HBOR-a i poslovnih banaka)

2. Splitsko-dalmatinska županija – Kreditne linije za poduzetničke kredite koje služe razvoju malog i srednjeg poduzetništva kao najvitalnijeg dijela gospodarstva, te smanjivanju nezaposlenosti, osobito među lokalnim stanovništvom; Krediti za: ‘Mikrokreditiranje’, Malo gospodarstvo, Poljoprivreda i Agroturizam Splitsko-dalmatinske županije

3. Zaštita i proizvodnja autohtonih prehrambenih proizvoda na području Dalmatinske zagore, predavač dr. sc. Mirko Gugić. Veleučilište Knin

Na radionicu se pozivaju svi zainteresirani, osobito žene, mladi i početnici u poduzetništvu, kojima će Poduzetnički centar Sinj pružiti potporu u ishođenju kredita (pregovori sa bankama, jamstva, dokumentacija…), a predstavit će se i LAG – Lokalna akcijska grupa.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh