svabo

Ragbi: Nada slavila u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 10 listopada, 2021
Sinj Nada

Ragbijaši Sinja poraženi su u derbiju od splitske Nade pa će na prvu pobjedu u novoj sezoni morati pričekati još neko vrijeme…

Sinj – Nada 20:32 (3:17)

Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić
Gledatelja: 100
Sudac: Slobodan Nikolić

Sinj: Žigo, Efendić (5), Munivrana, Brčić-Šušak, M. Miloš, Radan (5), Vučemilo, Miloš, Gašpar, Domazet, Cvrlje (5), Grčić, Prološčić, Šolto, Pavlović (5), Pavić, Tomašević, M. Šušnjara, Mar. Šušnjara.

Nada: Miljak, Bibić, Bužančić, Perić, Jurčević (5), Jelavić-Mitrović, Popović, Čorić (5), Lerotić, Du. Plazibat, Barić, Do. Plazibat (7), Dodoja (5), Markić (10), Antić, Čulić, Kordun, Perlain, Šolić, Biuk, Hrgić, Novaković.

Poslije poraza od Mladosti i Zagreba, Sinj je i Nadi morao priznati da je u ovom trenutku bila bolja.

Obje momčadi su u susret ušle bez pobjede, Nada je prošlog vikenda poražena od Mladosti u Splitu, stoga je važnost utakmice bila maksimalna.

Gosti su praktički u prvom dijelu riješili pitanje pobjednika, ostvarili su prednost od 17:3, ali u nastavku je Sinj podignuo nivo svoje igre i bio barem ravnopravan, ako ne i bolji.

Na kraju pobjeda gostiju rezultatom 32:20.

Sljedećeg vikenda Sinj nastavlja prvenstvene obveze domaćom utakmicom protiv Mladosti.

Uoči susreta Sinja i Nade održan je i veteranski turnir povodom obilježavanja 30. obljetnice osnivanja 126. GBR HV-a, a nastupili su veterani Sinja, Fis Viteza, Krčmari iz Zenice , Ragbija 59 i Ragbi kluba Sisak.

Tablica:

Tabl ragbi Veterani ragbi
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh