ALKARIC

Ragbi: Sinj demolirao Zadar

Autor/ica
Objavljeno: 13 listopada, 2013
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekst i foto: Pjerinko Dinarina-Šimić

Pred malobrojnom publikom puleni trenera Ivice Dinarina-Šimića danas su demolirali ekipu Zadra. Očekivala se visoka pobjeda Sinja no dva puta po 59 poena dovodi u sumnju bilo kakvu spremnost da ne kažem opravdanost Zadrana za nastupe u prvoj HR ligi.

Prema riječima prof. Zlatka Vunjaka, trenera Zadra, ekipa je u Sinj stigla oslabljena za osmoricu standardnih igrača prve postave, mahom igrača skupa, no unatoč svemu renome Zadra ne bi smio sebi dopustiti novakove rezultate. Na žalost moram Vas podsjetiti da je Zadar s preko sto poena poražen i u Splitu prije dva tjedna.

Kuriozitet današnje utakmice je i 51 poen Nike Pavlovića od kojih je 25 bilo iz 5 polaganja (5 poena), a 26 iz pretvaranja (za 2 poena). Od 19 igrača Sinja koji su ušli u igru (za manje upućene, standardna postava ragbi tima broji 15 igrača ) čak 11 ih se upisalo u strijelce.

Idući vikend juniori kreću u lov na dva trofeja no o tome više naredni put.

3.KOLO 1.HRVATSKE RAGBI LIGE

RK SINJ-RK ZADAR 118-0 (59-0)
Subota 12.10.2013. SC „I.Poljak-Sokol i A.Alčić“.
Sudili Petar Matošić (Split) pomoćnici Mirko Malbaša (Sinj) i Toni Ruščić (Split).

Za Sinj igrali i zgoditke postigli. EŠKINJA , JUKIĆ 10, ŽIGO, MASTELIĆ, BUDIMIR 5, MILOŠ 5, ŠIROVIĆ, TOMIĆ 5, VUČEMILO, BUKIĆ 7, CVRLJE, M.GRČIĆ 10, PAVLOVIĆ 51, H.GRČIĆ 10, FILIPOVIĆ-GRČIĆ, ETEROVIĆ 5, VUČAK, STRIZIĆ, BARIČIĆ, ANDABAKA 5, ŠOLTO 5 i TOMAŠEVIĆ.
Trener Ivica Dinarina-Šimić

Za Zadar igrali:ILIĆ, ANTUNOVIĆ, LONČARIĆ, MAZIĆ, KARAKAŠ, PAVIČIĆ, IVANKOVIĆ, LABROVIĆ, SUNARA, VUKOVIĆ, MIJIĆ, TURIĆ, DELONGA, DRAGAŠ, GRBAVAC, ONDINI,KOLEGA, LONIĆ i ŠIMUNIĆ.
Trener prof. Zlatko Vunjak

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh