svabo

Ragbi: Sinj protiv Zagreba traži prvu pobjedu

Autor/ica
Objavljeno: 22 listopada, 2021
RAGBI SINJ

Ove subote u 6. kolu PH očekuje nas prava poslastica prije reprezentativne stanke. Osokoljeni Zagreb dolazi u goste Sinju, nakon sjajne pobjede protiv Nade.

Momci trenera Bartulića prošle su subote ostvarili značajnu pobjedu nad ekipom splitske Nade te se doveli u borbu za razigravanja za prvaka sa vodećom Mladosti. Zagreb pod vodstvom iskusnog trenera Bartulića je doživio pravu renesansu u igri, što već drugo godinu za redom potvrđuju i rezultati. Zagreb dolazi u Sinj svjestan kako upravo na Trnovači može izborit bodove i pobjedu koja će ih potencijalno gurnuti u finale PH.

S druge strane trener Grčić ne uspijeva ubilježiti  prvu pobjedu u ovoj sezoni, što zbog nedostatka igračkog kadra pokošenog ozljedama što zbog kratke klupe. Međutim, ipak Sinj nema razloga biti previše nezadovoljan stanjem na tablici jer su isti pokazali kako unatoč kroničnom nedostatku prvotimaca u krilu seniorskog sastava izrastaju vrsni juniori koji su postali oslonac momčadi koji su spremni u narednom periodu preporoditi igru Sinja. Trener Grčić je izjavio kako je svjestan da je Zagreb nakon ove pobjede posebno motiviran da u Sinju pokupi bodove, ali lakih bodova u Sinju nema.

Mladići trenera Grčića spremni su pomrsiti račune svima, a uvidjevši u posljednjim susretima koliko istima malo fali za pobjedu, siguran je da će ona i ovoga puta doći. Sinj je spreman za rovosku bitku i borbu prsa od prsa u kojoj ima samo jedan i jedini cilj, a to je pobjeda u Sinju i uzvrat za poraz u Zagrebu. Trener Grčić je pozvao sve simpatizere i ljubitelje ragbija da ove subote podrže naše momke i svojim navijanjem budu dodatni igrač na terenu koji će ove mladiće gurnuti u pobjedu!

Slijedom navedenog, sigurni smo kako će nas baš ove subote 23.10. 2021. s početkom u 15 sati na SC ‘Ivan Poljak Sokol i Andrija Alčić’ u Sinju dočekati ragbijaški triler.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh