Redovni zbor HSP Podružnica Dicmo

Autor/ica
Objavljeno: 31 prosinca, 2016
hsp-dicmo

Izvor: HSP Splitsko-dalmatinske županije

U petak 30. prosinca 2016. godine održan je redovni izborni Zbor za Podružnicu HSP-a Općine Dicmo.

Sukladno statutu HSP-a, Zbor je otvorio i vodio predsjednik ŽV HSP-a za Splitsko-dalmatinsku županiju Ivica Vladava, sa županijskim tajnikom Grgom Jelavićem Mitrovićem.

Zbor je održan sukladno planovima i dinamici ustroja podružnica i dovođenja u funkcionalno stanje, koje je izradilo novo vodstvo županijskog HSP-a na čelu s Ivicom Vladavom.

U službenom dijelu Zbora povjerenje je ponovno ukazano aktualnom predsjedniku podružnice Ivanu Burovu, članu Glavnog stana i predsjedniku Općinskog vijeća Dicma. Zamjenici su Ante Maretić i Ivica Vojković. Tajnica podružnice je Božena Žuro, dok je za rizničara izabran Miro Jandrić.

U nadzorni odbor izabrani su Hrvoje Bilokapić, predsjednik te Ivana Vojković i Zoran Ćapeta, članovi.

Predsjednik Podružnice Burov je u svome obraćanju naglasio da HSP u Općini Dicmo ima dobre temelje, ima dobre rezultate iza sebe, a vjeruje da će se u kordinaciji i sinergiji s ostalim ustrojenim podružnicama u Splitsko dalmatinskoj županiji, kojih je svaki dan sve više, rezultati biti još bolji.

Predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Ivica Vladava je čestitao dužnosnicima HSP-a Dicma na izboru. Pozvao je sve na zajednički rad na pravaškom putu u pravaškoj obitelji koja je svakodnevno veća i brojnija. Najavio je ustroj novih podružnica u mjestima gdje HSP, zbog različitih razloga ne egzistira kroz podružnice, što ne znači da u tim mjestima nema pravaša.

Nakon službenog dijela korisno je iskorišteno vrijeme za pravaško druženje, razmjenu iskustava, kao i dogovore za nove aktivnosti HSP-ovih podružnica u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh