HEP kultura Alkar

Ribolovni Spin-kup na Rudi

Autor/ica
Objavljeno: 21 lipnja, 2013
spin_kup210613

Tekst i foto: Filip Ratković

Športsko ribolovna udruga Cetina Sinj poziva sve ribiče zainteresirane za Spin natjecanje (ribolov predatora s obale umjetnim mamcima) da se prijave za natjecanje na rijeci Rudi.

Ovo je već tradicionalno odmjeravanje snaga cetinskih ribiča u lovu varalicom. Ovom prigodom zahvaljujući sponzorima natjecanja biti će upriličen prvi krug ribolova sa novim varalicama IFC serije i BAS IFC IDRA prototipom serija,  od kojih će se prezentirati žličarske, klasične i dvoslojne varalice. Uz Grad Sinj i Turističku zajednicu ovom športskom natjecanju ribiča  odazvali su se mnogi sponzori.

Natjecanje ima i međunarodni karakter jer su svoj dolazak najavili ribiči iz Ukrajine, Južne Afrike,  Njemačke i Slovenije. Zahvaljujući web stranicama i internetskim portalima, a ponajviše početku turističke sezone i dolasku mnogih turista koji vole ribolov nema sumnje da će ovo ribičko natjecanje dobiti na kvaliteti. Najuspješnijima će pripasti pehari i medalje,  kao i nagrade iznenađenja.

Okupljanje ribiča će biti u nedjelju, 23.  lipnja kod mlinice na izvoru Rude u 8 sati,  gdje će se izvršiti prozivka,  odabrati sektori i vjerujemo uživati u športskom natjecanju. Organizator se pobrinuo da poslije dodjele priznanja najboljima, ostatak dana bude zanimljiv uz druženje ribiča i gostiju.

Bistro!

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh