TOMMY mel

Rijad Gvozden najavio ‘Bosanca’ u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 24 travnja, 2024
RIJAD GVOZDEN

Urnebesna monokomedija Bosanac na odmoru ovoga petka stiže u sinjsko Gradsko kino. Izvrsni glumac Rijad Gvozden bio je gost u programu Hit radija i kazao da u predstavi sam igra niz uloga i nasmijava publiku do suza:

‘To je ono što je dobro u ovoj predstavi, ta interakcija s publikom. Ja sam u ovoj predstavi zapravo razbio sve one predrasude što inače postoje – ugasi mobitel, ulaziš u pozorište, nemoj da ti zazvoni – sve što se desi u publici meni odgovora!’

Gvozden dočarava sve ‘muke’ kroz koje prolazi obitelj s troje djece, želeći 10-ak dana planiranih za odmor učiniti što ugodnijim. A konačni ishod je – potreba za odmorom nakon odmora.

‘Radujem se stvarno petku 24.4. u 20,30 sati da se družim sa Sinjanima i Sinjankama, da se smijemo. Eto, ako budu penzioneri imali nekih želja… kako se ono kaže lak sam na penzionere, ali nek mene traže u petak na dan predstave pa ću im dat karte povoljnije.’

Rijad je gostujući u današnjoj emisiji ‘Eter’ dijelio slušateljima koji su se javili u program ulaznice za predstavu, a nije nedostajalo ni zdravog bosanskog humora, što možete poslušati OVDJE.

ferata@ferata.hr
0997370409