banner stozer cz sinj

Rukomet: Alkarice uvjerljive u Čakovcu, Zrinski bez ikakvih šansi

Autor/ica
Objavljeno: 21 veljače, 2020
RK Sinj

Rukometašice Sinja na najbolji su mogući način zaključile gostovanje u Čakovcu gdje su u potpunosti nadigrale domaći Zrinski i time napravile novi veliki korak prema prvoligaškom opstanku…

Zrinski – Sinj 28:37 (14:21)

Čakovec – Dvorana Graditeljske škole

Zrinski: Kozjak (1 obrana), Pajić (1), Mihalković (1), Rebernik, Brzuhalski, Balent (2), Gavrić (6), Vukojević (6), Balić (1), Potočnjak, Resman (2), Radek, Car (8), Jug (6 obrana), Blagus, Šestak (1).

Sinj: Bilandžić (2), Ljubičić (3), Pletikosić, Hrgović-Tomić (6), Masnić (7), Mažurin (5), Plazibat (1), Čović (5), Vugdelija (10 obrana), Mravak, Boban (1), Lovrić (7), Paštar.

Isključenja: Zrinski -; Sinj 8 minuta
Sedmerci: Zrinski 1/2; Sinj 4/5

Sinj je već od starta krenuo punim gasom, raspucana je bila Masnić, pa je u nekoliko navrata brojao i do pet golova viška. Ipak, s tri gola u nizu domaće stižu do minus dva, posljednji put u 22. minuti pri rezultatu 12:14.

Od tog trenutka pa do odlaska na odmor Sinj se potpuno razgoropadio i pritom pokazao sve kvalitete. Serijom od 6-0 prednost Sinja popela se na ogromnih osam golova, a jedan manje semafor je bilježio nakon prvih 30 minuta (14:21).

Odmah na otvaranju nastavka Mažurin je pogodila za novih plus osam, ali u narednih pet minuta domaće djevojke postižu četiri gola u nizu, opasno prijete, da bi potom veliki nalet Zrinskog zaustavila Čović sa sedam metara, a njen primjer slijedile su Lovrić te Bilandžić, što je bio i početak kraja za domaće.

Iako su se Čakovčanke trudile do kraja barem malo zakomplicirati stvari, nikakve realne šanse nisu imale. Sinj je posao odradio sa stilom, zbog čega je i nagrađen novim bodovima, odnosno već osmom prvenstvenom pobjedom.

Silvija Masnić postigla je sedam pogodaka uz stopostotan šut (7/7), jednako kao i Ana Lovrić (7/9), dok je jedan manje zabila Hrgović-Tomić, a po pet golova upisale su i Matea Mažurin i Martina Čović. Bilježimo dakako i novih 10 obrana za Andreu Vugdeliju.

U sljedećem kolu Sinj je domaćin Umagu.

Tablica:

Tabl žr
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh