Jadrantrans

Rukomet: Kamičak i dalje stopostotan, Trilj PV-u domaći poraz

Autor/ica
Objavljeno: 18 listopada, 2020

Kamičak i Trilj odigrali su treće prvenstvene susrete nakon kojih je sinjska momčad ostala stopostotna, za razliku od triljske koja je uvjerljivo poražena na domaćem parketu…

Opuzen – Kamičak 25:31

Treću pobjedu za ostanak na čelu poretka Kamičak je izvojevao u Opuzenu. Domaćin je dugo parirao, imao je i minimalno vodstvo od 9:8, nakon čega sinjska momčad s četiri gola u nizu preokreće i na odmor odnosi plus tri (11:14).

U drugom dijelu Opuzen je u nekoliko navrata dolazio na dva gola zaostatka, ali na Kamičak je imao spreman odgovor na svaki postavljeni izazov i bez drame je susret zaključio u svoju korist. Bruno Putnik s devet i Toni Vučković s osam golova bili su najistaknutiji pojedinci u sinjskim redovima.

Kamičak će u 4. kolu biti domaćin Kingtradeu iz Makarske.

Trilj Pršut Voštane – Biograd 21:31

Neizvjesnosti u ovom dvoboju nije bilo. Već nakon desetak minuta gostio su pobjegli na 7:1, čime su zarana utakmicu odveli u mirne vode, a prvi dio zaključen je rezultatom 8:17.

Nastavak je bio čisto odrađivanje posla za Biograđane koji su u konačnici slavili s viškom od deset golova (21:31). U redovima Trilja Pavao Budimir-Bekan je s osam golova bio prvo ime.

Trilj je u sljedećem kolu domaćin Solinu.

Tablica:

Tabl rm
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh