REMAX

Rukometašice Sinja u srijedu nove bodove love protiv Dugog Sela

Autor/ica
Objavljeno: 17 studenoga, 2020
RK Sinj

Rukometašice Sinja u srijedu će odigrati susret devetog kola Prve lige protiv Dugog Sela. Pogled na tablicu sugerira kako je Sinj favorit u ovom dvoboju, ali s obzirom na izostanke u redovima domaćih, za bodove će se trebati prilično potruditi…

Zbog problema s koronavirusom, Sinjanke su do sada odigrale tek tri utakmice (pobjeda, neriješeno, poraz), za razliku od dijela konkurencije koja ih je odradila sedam. Usporedbe radi, Dugo Selo je odigralo pet utakmica od čega je u jednoj slavilo, a četiri puta ostalo je kratkih rukava.

U dosadašnjem dijelu prvenstva Sinj je prikazao dobru igru, ali trener Mario Krstić posljednjih dana ima i priličnu glavobolju, jer ekipa je daleko od kompletne:

“Čeka nas bitna utakmica, ali takva nam je svaka. Neće biti nimalo lako protiv Dugog Sela, unatoč nešto lošijim rezultatima naših suparnica, jer i mi sami smo bitno oslabljeni. Naime, Gabriela Gudelj je napustila klub, a zbog ozljede susret propušta i Marija Draganić. Bez obzira na sve izostanke, nema predaje. Idemo se boriti najbolje što možemo., kazao je Krstić.

Za Sinj sada kreće serija utakmica u ritmu srijeda-subota, izazov pred igračicama je velik, ali i to je dio sporta. Nakon Dugog Sela u subotu stiže Dalmatinka, a tri dana poslije gostuje se u Crikvenici. Nakon nova tri dana Sinj je domaćin i Splitu.

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 17,30 sati.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh