S. Kovač Levantin podnijela neopozivu ostavku!

Autor/ica
Objavljeno: 30 prosinca, 2013

sandra_kovaclevantin

Vijećnica Nezavisne liste Miro Bulj Sandra Kovač Levantin podnijela je neopozivu ostavku na mjesto potpredsjednice Gradskoga vijeća Grada Sinja.

U obrazloženju svoje ostavke Kovač Levantin ističe kako su gradonačelnik Ivica Glavan i Nezavisna lista dr. Jadrijevića od Gradskoga vijeća napravili moralnu kaljužu i srozali ga na najniži primitivni oblik tezgarenja.

‘Ovaj potez je moralni čin, s obzirom na događanja na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća, prilikom izglasavanja Proračuna za 2014. godinu, gdje je vijećnik s naše liste podigao ruku za Proračun. Napravio je eklatantni primjer izdaje, a gradonačelnik Glavan i dr. Stipislav Jadrijević od Gradskog vijeća su napravili moralnu kaljužu. Smatram da mi nije mjesto na položaju potpredsjednice tog Gradskog vijeća’, naglasila je Sandra Kovač Levantin.

Osim njene ostavke, Nezavisna lista Mira Bulja uputila je predsjedniku Gradskog vijeća Hrvoju Markulinu i ostalim vijećnicima obavijest o prestanku članstva vijećnika Žarka Delića Maćeg u Klubu vijećnika NL Miro Bulj. U obrazloženju ističu kako je Delić izdao sva načela koje zastupaju vijećnici Kluba NL Miro Bulj.

‘Usprkos jednoglasnom dogovoru svih članova Kluba NL Miro Bulj da ne podržimo Proračun Grada Sinja za 2014. godinu, on je na samom glasanju, bez prethodne najave, postupio suprotno i izdao danu riječ. Ovim činom nemoralne prodaje više ne može biti član Kluba NL Miro Bulj niti je na bilo koji način zastupati bilo u GV ili u javnosti’, stoji u obrazloženju.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh