TOMMY mel

‘Sajam mogućnosti’ u Sinju

Autor/ica
Objavljeno: 3 listopada, 2013
sajam_mogucnosti1

Izvor: www.sinj.hr

Policijska uprava splitsko-dalmatinska i Grad Sinj provode preventivni program u osnovnim školama pod nazivom ‘Zajedno više možemo’. U Sinju će se sutra održati druga komponenta programa, pod nazivom ‘Sajam mogućnosti’.

Program ‘Zajedno više možemo’ se sastoji od više komponenti usmjerenih ka prevenciji zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je učenicima osnovnih škola i njihovim roditeljima.

Sutra u 10 sati na terenima Š.C. ‘Ivica Poljak-Sokol i Andrija Alčić’ održat će se druga komponenta programa ‘Sajam mogućnosti’. Radi se o događaju tijekom kojeg učenici u pratnji svoga učitelja/ice i kontakt policajca zajednički dolaze na Sajam mogućnosti, gdje im različite kulturno-umjetničke, športske i druge udruge predstavljaju svoje sadržaje kako bi ih zainteresirali da u budućnosti izaberu neku aktivnost kojima se udruge bave te upotpunili svoje slobodno vrijeme.

Za vrijeme događanja organizirati će se zabavni program za djecu i svaka udruga će imati priliku svoje aktivnosti prezentirati na centralnom prostoru u trajanju od maksimalno deset minuta.

Grad Sinj i PU splitsko-dalmatinka pozivaju sve zainteresirane građane grada Sinja, a posebno roditelje, da svojom nazočnošću još više doprinesu značaju ove nadasve vrijedne manifestacije.

 

ferata@ferata.hr
0997370409