fruhwald
otvorena vrata

Samardžić 286, Bauk 285, Lišnić 201

Autor/ica
Objavljeno: 15 listopada, 2013

samardzic_bauk_lisnic

U kandidacijskom postupku za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Stipan Samardžić prikupio je najveći broj potpisa potopre – 286, Arsen Bauk dostavio je 285 potpisa, a Ivan Lišnić 201.

Unutarstranački izbori u županijskom SDP-u održat će se u nedjelju, 20. listopada. Namjeru za predsjedničkim mjestom u splitsko-dalmatinskom SDP-u, kako smo već pisali, najavila su četiri člana stranke: Sinjanin Stipan Samardžić, Triljanin Ivan Lišnić, Jelšanin Tonči Visković i aktualni predsjednik Županijske organizacije i ministar uprave Arsen Bauk.

Svi oni trebali su do 13. listopada prikupiti i predati potpise potpore najmanje pet posto članova SDP-a na razini splitsko-dalmatinske županije, odnosno 201 potpis.  Kandidature su dostavili Stipan Samardžić koji je prikupio 286 potpisa, Arsen Bauk 285 i Ivan Lišnić 201, dok Tonči Visković nije dostavio potpise potpore, pa se smatra da je odustao od kandidature.

Izbori za predsjednika Županijske organizacije SDP-a održat će se u nedjelju od 11 do 19 sati u svim gradskim i općinskom organizacijama stranke na području Županije, nakon čega će biti poznato tko će biti novi predsjednik ŽO SDP-a Splitsko-dalmatisnke županije.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh