fruhwald
otvorena vrata

‘Semafor’ nastavlja s akcijom ‘Pomozimo djeci u prometu’

Autor/ica
Objavljeno: 8 listopada, 2013
djeca_u_prometu

Izvor: Autoškola Semafor Sinj

Autoškola Semafor Sinj sutra nastavlja s edukacijom prvašića o snalaženju u prometu.

Akciju ‘Pomozimo djeci u snalaženju u prometu’ Semafor provodi već 14 godina na području Cetinske krajine, te Kaštela i Solina u suradnji s MUP-om i svojim partnerima u cilju zaštite djece u prometu i širenje prometne kulture. Ove godine akcijom će biti obuhvaćeno više od 1.030 djece koja će usvojiti osnovna znanja koja su im potrebna da bi što sigurnije sudjelovala u prometu.

Akcija će se sutra u 8 sati provoditi uVrlici u  OŠ Milana Begovića za 12 prvašića, zatim u područnim odjeljenjima OŠ Dinka Šimunovića, u 9,30 sati u Potravlju za 15 učenika, u 10,30 u Biteliću za 2 učenika, te u 13 sati u Hrvacama za 18 učenika.

U četvrtak, 10. listopada akcija će se provoditi u OŠ Ivana Mažuranića na Hanu i njenim područnim odjeljenjima, u 8 sati u Bajagiću za 6 učenika, u 8,45 u Gali također za 6 učenika, te u 9,30 sati u Hanu i Gljevu za 23 učenika. Istoga dana akcija će se provoditi i u područnom odjeljenjima  OŠ Trilj i to u 14 sati u Košutama za 25 prvašića, a u 15 sati u Grabu za 8 učenika.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh