Sinj i Hrvace za Banovinu

Autor/ica
Objavljeno: 8 siječnja, 2021

U prostorije Gradskog društva crvenog križa grada Sinja već prvih dana nakon katastrofalnog potresa na Banovini prikupile su se velike količine hrane i potrepština za potrebite. Cetinjani su kao i uvijek pokazali veliko srce za one kojima je potrebna pomoć. Zahvaljujući silnom broju volontera koji su danonoćno prikupljali i sortirali potrepštine koje su mnogi naši građani donosili u prostorije društva, a ovom prigodom iz CK  zahvalili su mnogim udrugama, tvrtkama, društvima, navijačkim skupinama i svima onima koji su dali i daju svoj obol u ovoj izvanrednoj situaciji.

Jučer je tako nakon niza poslanih kombija i kamiona opreme i hrane za gradove Sisak, Petrinju i Glinu otpremljen i šleper pomoći u hrani, higijenskim potrepštinama, napitcima i električnim grijalicama na 23 palete sortirane opreme koju su sa Sinjanima dopunili sa 7 paleta i Hrvatačani.

Posebnu zahvalu iz GDCK Sinj upućuju gosp. Anti Periću koji je svojim vozilom besplatno dopremio pomoć u centralno skladište u Petrinji.

Sinjani i Cetinjani i dalje ne posustaju u prikupljanju pomoći pa tako iz GD CK Sinj napominju da svi koji žele pomoći mogu to učiniti svakim danom od 8-18 sati u prostorijama Crvenog križa Sinj a detaljne upute kako pomoći razorenom području mogu naći i na HCK-ovoj službenoj Internet stranici www.hck.hr.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh