banner stozer cz sinj

Sinj: Metalnom šipkom napao policijske službenike

Autor/ica
Objavljeno: 24 veljače, 2020
policija

Policijski službenici Policijske postaje Sinj proveli su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom kod kojeg su u petak, 21. veljače nešto prije ponoći djelatnici Interventne jedinice policije pronašli drogu. Osim toga, prilikom legitimiranja 36-ogodišnjak je vrijeđao policijske službenike nakon čega je šipkom napao interventnog policajca. Informaciju nam je potvrdila Antonela Lolić, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

‘Tijekom postupanja djelatnika Interventne jedinice policije zaustavljeno je osobno vozilo Renault Clio, splitskih registarskih oznaka kojim je upravljao spomenuti 36-godišnjak. Na traženje dokumenata odmah je počeo vikati i vrijeđati dok je izlaskom iz vozila metalnom šipkom u predjelu glave udario jednog policijskog službenika. U daljnjem napadu na službenike spriječen je korištenjem spreja s nadražujućom tvari, no kako je nastavio s aktivnim otporom i napadom svladan je uz korištenje sredstava prisile i priveden u službene prostorije. Tijekom postupanja pronađena je vrećica sa 60,4g amfetamina, te građevinska šipka, lijevani metalni nož, kosir i kovani metalni lanac s 12 karika’, kazala nam je Lolić.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 36-godišnjaka je podnesena kaznena prijava za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi i kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je jučer predan pritvorskom nadzorniku. Policijskom službeniku je utvrđena lakša tjelesna ozljeda.

prisila prema sluzb osobi SINJ
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh