HEP kultura Alkar

Sinjani uživali u predstavi ‘Sladeled’

Autor/ica
Objavljeno: 24 srpnja, 2014

predstava_sladoled03

Više od 200 gledatelja sinoć je u Alkarskim dvorima pratilo komediju Mira Gavrana ‘Sladoled’, koja je izvedena u okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe’.

Predstava ‘Sladoled’ na humorističan način oslikava odnos majke i kćeri i odnos prema muškarcima, koji su opisani kroz dinamične humorne prizore u kojima se može prepoznati svaka žena.

Predstavu su, u odličnom ambijentu ‘Alkarskih dvora’ izvele Mladena Gavran i Ana Vilenica, članice Teatra Gavran.

‘Moram priznati dasmo bili iznenađeni i brojem ljudi i prostorom u kojem smo igrali. Taj prostor znam, nekad davno sam igrala tu u predatavi ‘Hotel Babilon’ i još nekim predstavama, ali tada taj prostor nije bio uređen. Sad izgleda zaista prelijepo, tako da smo se jako dobro osjećali. Publike je bilo puno i nekako su disali s nama od prve naše rečenice, tako da smo zadovoljni njihovom reakcijom, osjećali smo da nas dobro prate i da nas prihvaćaju. Bilo je i smijeha, čak je i nama na sceni jedna situacija bila toliko smješna da smo pukli od smijeha, što glumci ne bi smjeli i ne rade često. Bio je to zaista predivan doživljaj’, kazala je glumica Mladena Gavran.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh