tramax

Sinjske mažoretkinje nastupile u Munchenu

Autor/ica
Objavljeno: 16 srpnja, 2018
mazoretkinje3

Sinjske mažoretkinje u subotu su u Munchenu gostovale na prvoj večeri mažoret plesa, u organizaciji Croatia Munchen mažoretkinja koje vodi dugogodišnja sinjska mažoretkinja Lana Poljak.

Sinjske mažoretkinje publici su se predstavile s ukupno šest koreografija koje su svojim izvedbama oduševile publiku.Uz Sinjske mažoretkinje gosti večeri su još bili i Tihomir Bendelja iz Ludbrega svjetski prvak u twirlingu i folklorne skupine Mladost i Bijele ruže iz Munchena.

 

mazoretkinje2

Croatia Munchen mažoretkinjama ovo je bio ujedno bio i prvi nastup i prvo predstavljanje publici, nakon samo šest mjeseci intezivnog treniranja, a publici su se predstavile s tri dobne skupine, koje su izvele četiri koreografije od kojih je najveći pljesak dobila koreografija ‘Lijepa li si’ s kojom su zatvorile svoju prvu večer mažoret plesa.

Po završetku nastupa uslijedilo je zajedničko druženje svih izvođača i oduševljene publike uz prigidni domjenak. Dodajmo kako su Sinjske mažoretkinje jučer u Munchenu s tisućama Hrvata bodrile Vatrene u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva.

mazoretkinje4
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh