svabo

Sinjski Maligani službeno najbolji dvoranski navijači u Hrvatskoj

Autor/ica
Objavljeno: 30 rujna, 2013
alkar maligani 1

Piše: Mišo Gulić

Sinjski Maligani napokon su došli do priznanja koje je i “papirnati” dokaz da su što se dvoranske navijačke scene u Hrvata tiče broj jedan. Naime, Hrvatski košarkaški savez odlučio je da su sinjski navijači i službeno zaslužili priznanje za neviđenu ljubav prema svom klubu…

Navijači Alkara odavno su postali sinonim za vrhunsku košarkašku atmosferu koja se, uz dužno poštovanje prema svima, može još samo u Sinju doživjeti, a priznanje iz HKS-a samo je još jedan dokaz tomu.

S “papirom” ili bez njega već godinama je poznato da Sinjanima nema premca kada je odanost i ljubav prema svom klubu te poštivanje drugih u pitanju, no isto tako uvijek je ugodno kada se se netko sjeti da to honorira na konkretan način.

Nagrada Maliganima uručena je tijekom Kupa Dražena Petrovića u kojem su snage odmjerili Cibona i Cedevita, a vrhunska košarkaška pozornica bila je i primjerena da im se ukaže takva čast.

Nema sumnje da će ovo dodatno motivirati Sinjane da već u prvom kolu protiv Đure Đakovića pokažu zbog čega su toliko hvaljeni i zbog čega trošna sinjska dvorana odjednom postaje pravi pakao za protivničke momčadi.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh