semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

Šipić podržao Buljevu ideju o osnivanju fonda za liječenje bolesne djece

Autor/ica
Objavljeno: 11 lipnja, 2014
ivan_sipic

Prijedlog nezavisnog sinjskog gradskog vijećnika Mira Bulja, da se na razini Cetinske krajine osnuje zajednički fond za liječenje teško oboljele djeca pod nazivom ‘Veliko srce Cetinskog kraja’, prvi je podržao triljski gradonačelnik Ivan Šipić.

Šipić u izjavi za Hit radio i Feratu navodi kako je točno da roditelji brojne bolesne djece s područja cetinskog kraja ne mogu podnijeti troškove potrebnog liječenja, a posebno troškove težih operativnih zahvata. Stoga podržava inicijativu Mira Bulja o osnivanju fonda iz kojega bi se pokrivali troškovi liječenja djece i naglašava:

‘Ovo je hvale vrijedna inicijativa. Mislim da se s jednim takvim fondom može puno toga napraviti, jer mnogim ljudima danas je potrebna pomoć, a to se posebno odnosi na djecu. Zdravlje danas nema cijene i ne vidim razloga zašto ne podržati ovu inicijativu.’

Triljski gradonačelnik Ivan Šipić ističe kako će Grad Trilj uvijek podržavati inicijative koje idu u korist djece i obitelji te zaključuje:

‘Nadam se da će inicijativu za osnivanje zajedničkog fonda za pomoć teško bolesnoj djeci podržati predstavnici ostalih gradova i općina s područja cetinskog kraja, te da će im se u tome pridružiti sve institucije i pojedinci koji mogu pomoći.’

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh