Škoro s Penavom u Zadru

Autor/ica
Objavljeno: 29 lipnja, 2020
dp mirjanababic

Čelnik Domovinskog pokreta dr. Miroslav Škoro u subotu je u Zadru u sklopu predizborne kampanje, obišao u pratnji kandidata liste za devetu izbornu jedinicu Domovinskog pokreta i vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave.

U Zadru je prilikom posjeta čelnika Domovinskog pokreta dr. Miroslava Škore održana konferencija za medije na kojoj su se obratili dr. Miroslav Škoro i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Čelnik Domovinskog pokreta dr. Miroslav Škoro odgovarao je na aktualna pitanja uoči parlamentarnih izbora koji se održavaju 5. srpnja i poručio:

‘Ja se nadam da će ipak biti dovoljno mudrosti među onima koji su u poziciji da odlučuju da shvate da se neki procesi ne mogu zaustaviti, proces vraćanja Hrvatske narodu, nadam se da će 5. srpnja hrvatski narod izabrati promjenu koja je neminovna.’

Prisutnima se obratio i Ivan Penava ukazavši da Dalmatinska zagora i Lika imaju isti problem kao i Slavonija a to je odlazak mladih ljudi iz Hrvatske samo zato što nemamo nacionalno osviještene ljude, ljude koji nisu svjesni što znači imati svoju državu i što znači brinuti o svakom kutku ove države.

dp mirjanababic
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh