banner stozer cz sinj

Spot za ‘Tango’ sinjskog benda M.O.R.T. u konkurenciji 30 najboljih spotova

Autor/ica
Objavljeno: 15 svibnja, 2014
ssf

Izvor: Jakov Maleš

 

Spot za pjesmu ‘Tango’ sinjskog benda M.O.R.T. je izabran u konkurenciju 30 najboljih spotova s područja Republike Hrvatske u posljednjih 12 mjeseci, te će na Split Spot Festivalu konkurirati za jednu od tri nagrade: najbolji spot, nagrada debitantu i nagrada publike.

Nagrada publike se bira putem glasanja na facebooku, te ovim putm molimo da nas podržite na https://www.facebook.com/splitspotfestival?sk=app_162850930432266&app_data.

Spot je sniman u Zagrebu. Scenarist, redatelj i jedan od snimatelja je Nevio Smajić koji je i najzaslužniji za nastajanje spota. Njegove ostale radove možete vidjeti na nevideno.com. Pri snimanju mu je pomagao Ivan Šejić Sheky, a u spotu su glumili John (pjevač benda) i Ana. Za kostimografiju se također pobrinula Ana.

Split Spot Festival se ove godine održava po prvi put. Za cilj ima predstaviti najbolje video uratke prethodne godine, podignuti svijest o važnosti proizvodnje kvalitetnih spotova, otvoriti raspravu o statusu redatelja ove umjetničke forme, donijeti novosti iz ove industrije te nametnuti Dalmaciju kao idealno mjesto snimanja video materijala. Značajan dio festivala je prezentacija i obuka snimanja novim tehnologijama. Ovaj dio programa neće biti namijenjen samo profesionalcima već i široj publici. SSF će se održati 31. svibnja.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh