ALKARIC

Stipe Jadrijević Cvrlje o sinjskim šetnicama

Autor/ica
Objavljeno: 5 rujna, 2013
stipe_jadrijevic_cvrlje

Vijećnik SDP-a Stipe Jadrijević Cvrlje uputio je priopćenje za javnost u kojem ovoga puta skreće pažnju na dva problema.

Tako podsjeća kako je Grad Sinj prošle godine uložio 1 milijun i 450 tisuća kuna u uređenje ulica Petrovac i Put Petrovca, međutim, nakon više od godinu dana Sinjani umjesto šetnice imaju prometnicu i parkiralište, što investiciju čini potpuno promašenom.

Kao drugi problem Jadrijević Cvrlje ističe uređenje šetališta Alojzija Stepinca. Ne negira da je zahvat bio potreban i da su njime građani dobili atraktivno i moderno šetalište, no ističe kako ni taj zahvat nije mogao proći bez problema. Podsjeća kako je do početka uređenja nekoliko trgovaca svoju djelatnost obavljalo na bancima upravo na tom lokalitetu, a zbog potreba preuređenja su izmješteni, bez jasnog odgovora bi li se i kad trebali vratiti.

Stoga se pita je li zbog estetskog dojma potrebno žrtvovati nekoliko radnih mjesta i egzistenciju nekoliko obitelji. Apelira na izvršnu vlast i gradonačelnika Ivicu Glavana da napokon posluša dobronamjerne savjete jer vjeruje kako je svima zajednički interes da se uočeni problemi riješe na zadovoljstvo svih građana.

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh