fruhwald

Stožer civilne zaštite Grada Trilja: Mihovilski sajam će se održati

Autor/ica
Objavljeno: 15 rujna, 2021
bugarin

Jučer s početkom u 12.00 sati u gradskoj vijećnici održana je sjednica Stožera civilne zaštite Grada Trilja.

Sjednicom je predsjedavao gradonačelnik Grada Trilja i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Trilja Ivan Bugarin koji nam prenosi sljedeće zaključke:

‘Na sjednici se raspravljalo o organizaciji dana Grada Trilja i proslavi blagdana Svetog Mihovila.

Zajednički zaključak sa sjednice je da će se ove godine održati tradicionalni robno-stočni sajam uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Sajam će se organizirati u Ulici bana Jelačića i Ulici kralja Tomislava kao i prijašnjih godina dok će se dio štandova zbog osiguravanja razmaka između istih i poštivanja epidemioloških mjera prebaciti u Ulicu Poljičke Republike prema utvrđenom planu i rasporedu.

Stočni dio sajma organizirat će se na tradicionalnoj lokaciji u Vedrinama.

Na ulazu u dječji zabavni park vršit će se regulacija ulaska s ciljem izbjegavanja okupljanja većeg broja ljudi na jednom mjestu.

Na javnim površinama dozvolit će se usluge posluživanja hrane i pića, ali bez postavljanja šatora sa stolovima i klupama.

Ugostitelji se moraju pridržavati propisanog radnog vremena do 24.00 sata.

Postrojba opće namjene civilne zaštite Grada Trilja zajedno sa covid redarima nadzirat će provedbu epidemioloških mjera na ulicama Grada Trilja, a za samu organizaciju proslave zadužene će biti gradske službe i Turistička zajednica Grada Trilja.

Pozivamo sve sugrađane na suradnju da svi zajedno budemo odgovorni domaćini te da dostojno proslavimo dan Grada Trilja i blagdan svetog Mihovila.’

 

pazar pazar

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh