raise banner

Studentima koji studiraju u Splitu besplatan prijevoz

Autor/ica
Objavljeno: 22 rujna, 2020
autobus sinj

Svi redoviti studenti s područja Grada Sinja koji studiraju u Splitu i ove će akademske godine imati besplatan prijevoz, a svi ostali studenti pravo na refundiranje troškova kupnje dviju voznih karata.

Odlukom gradonačelnice Kristine Križanac, Grad Sinj će svim redovitim studentima u 100-postotnom iznosu financirati prijevoz u međumjesnom prijevozu autobusom na relacijama Sinj-Split u razdoblju od 28. rujna do 18. prosinca 2020. godine. Studenti imaju slobodan odabir prijevoznika između Prometa d.o.o. i Litre toursa d.o.o.

Pravo na besplatan prijevoz ostvaruju studenti koji imaju prijavljeno prebivalište u Gradu Sinju najmanje 1 godinu neprekidno prije podnošenja zahtjeva. Studenti koji ostvaruju pravo na ovu subvenciju, uz popunjeni obrazac Zahtjev za subvencioniranje prijevoza prilažu presliku osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu i potvrdu o upisu na fakultet u 2020./2021. ak. godini. Popunjeni Zahtjev trebaju donijeti na ovjeru u Ured Grada Grada Sinja, soba 31.

Redoviti studenti koji ne mogu ostvariti pravo na subvencioniranje prijevoza u 100 postotnom iznosu, imaju pravo na refundiranje troškova kupnje dviju voznih karata za prijevoz autobusom na relaciji od mjesta prebivališta do mjesta studiranja i/ili obratno u razdoblju od 28. rujna do 31. prosinca 2020. godine. Ovi studenti uz obrazac Zahtjev za refundiranje troškova prijevoza trebaju priložiti potvrdu o upisu na fakultet u 2020./2021. ak. godini, presliku osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu i dvije vozne karte za izvršenu uslugu prijevoza autobusom.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh