ALKARIC

Sukob u Trilju – muškarac završio u bolnici

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibnja, 2021
FR Trilj

Danas nešto poslije 12 sati u Trilju se dogodio sukob dvojice muškaraca od kojih je jedan zaradio ozljedu oka.

Ovu informaciju potvrdili su nam u Odjelu za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Pu splitsko-dalmatinske.

‘Danas  oko 12:15  sati zaprimili smo informaciju da je na Zavodu za medicinsku pomoć, Ispostava Trilj liječničku pomoć zatražio 48-godišnjak  koji je izjavio ga je danas na području Trilja fizički napao njemu poznat muškarac koji se nakon napada udaljio s mjesta događaja.   48-godišnjak je prevezen u splitsku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. U službene prostorije doveden je muškarac nad  kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Također, utvrđeno je da je ranije danas tijekom dana, u ulici Poljičke republike došlo do verbalnog sukoba  između 48-godišnjaka i još jednog muškarca.  I u odnosu na ovaj događaj provode se izvidi.’

Neslužbeno, Triljanin koji na lokalnim izborima, koji su održani danas, podržava nezvisnog kandidata za gradonačelnika Trilja Ivana Šipića, dobio je batine od svojih bivših stranačkih kolega iz HDZ-a, a  sukob se dogodio na mostu u Trilju.

U triljskom Gradskom izbornom povjerenstvu kazali su nam da nemaju informacija o ovom slučaju, budući da se sukob nije dogodio na biralištu.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh