Šumarija Sinj: JAVNI UVID I JAVNO IZLAGANJE prijedloga Programa gospodarenja s planom upravljanja područjem ekološke mreže za gospodarsku jedinicu ‘Vrdovo’ na području Šumarije Sinj, UŠP Split.

Autor/ica
Objavljeno: 27 travnja, 2021

 

hrvatskesume

Uprava šuma Podružnica Gospić obavještava sve zainteresirane strane da je u fazi izrada Programa gospodarenja s planom upravljanja područjem ekološke mreže za gospodarsku jedinicu ‘Vrdovo’ na području Šumarije Sinj.

Navedena gospodarska jedinica se nalazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na području katastarskih općina Bajagić, Gornji Bitelić i Hrvace, odnosno na području općine Hrvace i grada Sinja.

Javni uvid se može izvršiti u roku od 30 dana (22.04. do 21.05.2021.) od objave ovoga oglasa, u prostorijama Šumarije Sinj, Glavice 7, Grad Sinj, radnim danom od 8-14 sati.

Javno izlaganje održat će se dana 26.05.2021. godine u 11 sati u prostorijama Šumarije Sinj, Glavice 7, Grad Sinj.

Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati u roku od 15 dana nakon javnog izlaganja, na adresu UŠP Gospić, Odjel za uređivanje šuma, Budačka 23, Gospić.
Izviješće o javnom izlaganju s očitovanjem na primjedbe bit će objavljeno na web stranicama Hrvatskih šuma 60 dana od dana objave.

Vrdovo slika

 

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh