HEP kultura Alkar

Sutra sinjski maskenbal

Autor/ica
Objavljeno: 3 ožujka, 2014

krnje

U organizaciji Krnjevalske udruge grada Sinja sutra će se održati sinjski maskenbal, kojim će završiti ovogodišnje pokladne svečanosti. Mačkarana povorka uputit će se od kuće Tripalo u 16 sati, a presuda i spaljivanje krnje održat će se na Pijaci oko 18 sati.

Kako neslužbeno doznajemo, članovi Krnjevalske udruge bit će odjeveni u Štrumpfove. Ovogodišnji sinjski krnje bit će lik Gargamela koji ‘uvijek lovi, a nikad ne ulovi’, a predstavljat će glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića.

Podsjetimo kako će se za vrijeme sutrašnjeg maskenbala snimati sinjski video za svjetski megahit Pharella Williamsa ‘Happy’ Redatelj spota, mladi sinjski snimatelj Ante Gugić još je jednom pozvao sve građane da sudjeluju u snimanju.

‘Mi ćemo početi oko 9,30 sati i praktički ćemo snimati cijeli dan. Za sada je sigurno kako će u snimanju videa sudjelovati Krnjevalska udruga grada Sinja, Sinjske mažoretkinje i Sinjsko pučko kazalište. Također ćemo imati i dosta individualaca. Ovim putem još jednom pozivam sve građane da nam se pridruže. Kad sutra u gradu sretnu mene s kamerom neka se nasmiju i zaplešu, kako bismo naš grad predstavili u što ljepšem i happy izdanju’, kazao je Gugić te dodao kako svi građani koji žele sudjelovati u snimanju spota mogu doći u 11 sati na sinjsku Pijacu. Također je napomenuo kako će u slučaju kiše snimanje videa biti odgođeno.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh