MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Svečana primopredaja ugovora o uslugama komunalnim poduzećima

Autor/ica
Objavljeno: 15 srpnja, 2013

cetina

U poslovnoj zgradi Instituta IGH u Splitu sutra u 12 sati upriličit će se svečana primopredaja potpisanih ugovora u sklopu odobrene Operacije ‘Priprema projekata za sufinanciranje sredstvima Struktirnih fondova EU u svrhu zaštite vodnih resursa Hrvatske’.

Riječ je o dva ugovora koja se odnose na poboljšanje sustava vodoopskrbe i integriranog sustava upravljanja otpadnim vodama za aglomeracije Split-Solin, Sinj te Jelsa-Vrbovska (LOT2), te poboljšanje sustava vodoopskrbe i integriranog sustava upravljanja otpadnim vodama za aglomeracije Šibenik, Bibinje-Sukošan i Pirovac-Tisno-Jezera (LOT2).

Ukupna vrijednost prvog ugovora iznosi 1.529.999,00 eura dok je ukupna vrijednost drugog ugovora 1.395.070,00 eura.

Na svečanosti će sudjelovati predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Ministarstva poljoprivrede te Hrvatskih voda, kao i predstavnici lokalnih komunalnih poduzeća kojima će se predati ugovori: Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split, Eko Kaštelanski zaljev, Ustanova Split, Vodovod i čistoća Sinj d.o.o., Hvarski vodovod d.o.o., Vodovod i odvodnja Šibenik d.o.o., Vodovod d.o.o. Zadar, te Odvodnja Bibinje – Sukošan d.o.o.

 

ferata@ferata.hr
0997370409