fruhwald
otvorena vrata

T. Budimir: ‘Za predsjednika Gradskog vijeća HDZ predlaže Hrvoja Markulina’

Autor/ica
Objavljeno: 13 lipnja, 2013
tomislav_budimir

Foto: AB foto

Sinjski HDZ neće koalirati s Nezavisnom listom dr. Jadrijevića, za predsjednika Gradskog vijeća predložit će Hrvoja Markulina, a o koaliciji će razgovarati s Mirom Buljem!

Za ponedjeljak 17. lipnja sazvana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća na kojoj bi novi sinjski vijećnici trebali izabrati predsjednika. Stoga je sinoć održan sastanak Gradskog odbora HDZ-a na kojemu su doneseni zaključci o mogućim koalicijama i kandidatima.

‘Zaključeno je kako se ne ide u koaliciju s Nezavisnom listom dr. Jadrijevića. Oni su dobili mandat za gradonačelnika koji će voditi ovaj Grad, a mi ćemo kroz Gradsko vijeće podržavati sve one projekte koji budu na korist Gradu. Budući da HDZ s partnerima ima najviše mandata u Gradskom vijeću, za predsjednika ćemo predložiti vijećnika Hrvoja Markulina. Očekujemo podršku svih vijećnika’, navodi predsjednik GO HDZ Sinj Tomislav Budimir.

Na pitanje razmišlja li HDZ o nekim drugim koalicijama, Budimir ističe kako će o tome razgovarati s Mirom Buljem, te zaključuje da bi zajedničko djelovanje svih koji žele pomoći Gradu pridonijelo kulturi dijaloga te bi Sinj tako mogao krenuti naprijed.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh