ZAUVIJEK OKRUNJENA
HEP x Hrvatska RGB
sponzor alke semafor

Tekstilcu petica, Glavicama dobar na polugodištu

Autor/ica
Objavljeno: 1 prosinca, 2013

glavice_turnir

Posljednje jesensko kolo donijelo je Glavičanima pregršt razloga za zadovoljstvo, a pobjeda protiv Uranije osigurala je miran zimski san. Također, mirno će snivati i nogometaši Tekstilca koji su u Sinju bili bolji od Adriatica…

GLAVICE – URANIA 2:1

Crveni su na domaćem travnjaku na najbolji mogući način zaključili jesen s pobjedom koja im jamči miran život, barem što se borbe za opstanak tiče pa će u proljetni dio prvenstva krenuti s kudikamo više optimizma nego je to slučaj bio ljetos.

Sredinom prvog dijela nakon lijepe akcije mrežu Uranije načeo je Jurica Romac, da bi u drugom dijelu krasno iz voleja sa 16 metara pogodio i Dragan Romac za 2:0. U samoj završnici gosti su uspjeli smanjiti na 2:1, ali više od toga nisu mogli napraviti.

ADRIATIC – TEKSTILAC 0:5

Sinjski nogometaši još su jednom potvrdili ono što je već neko vrijeme poznato – drugi županijski rang su nadrasli, a 5:0 protiv Adriatica i uvjerljivo prvo mjesto nakon prvog dijela sezone dovoljno je dobar dokaz toj tvrdnji.

Tekstilci su ovo gostovanje odradili na domaćem travnjaku, iz već poznatih razloga zbog (ne)uvjeta kojima raspolaže splitska momčad, suvereno i uvjerljivo. Po dva puta mrežu Adriatica tresli su Radić i Litre, a jednom Veža, što je bilo i simbolično za “peticu” kao ocjenu na kraju polugodišta.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh