tramax

Tomislav Karamarko na proslavi 24. obljetnice otočkog HDZ-a

Autor/ica
Objavljeno: 25 veljače, 2014

karamarko_otok

Prigodnim svečanostima jučer je obilježena 24. godišnjica od osnutka HDZ-a u Otoku i u Omišu. Uz članove i simpatizere Stranke svečanostima je nazočio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Prije svečanosti u Otoku, Karamarko je odgovarao na novinarska pitanja koja su se odnosila na aktualno političko i gospodarsko stanje u zemlji. Na pitanje o provedbi predstečajnih postupaka, predsjednik HDZ-a je kazao:

‘Ako je taj zakon prešao crtu kaznenog djela i ako se radi o pljački, kao što kaže sudac Kolakušić većoj nego što se dogodila u pretvorbi i privatizaciji, onda smo doista u jednoj lošoj situaciji. Zbog toga se moraju naći neki drugi načini naplate, a ne oni koji se sada provode. Zašto sada povlače taj zakon? Neka se premijer i ministar dovogre kad se i zašto se povlači. Očito su se neki namirili, a neki još nisu. Dosta je tu kontroverzi i nedorečenosti’, kazao je Karamarko.

Govoreći na samoj svečanosti, u prepunoj Općinskoj dvorani Karamarko je govorio o osnivanju HDZ-a te o povijesnoj ulozi stranke i dr. Tuđmana u ostvarenju stoljetnog sna hrvatskog naroda o svojoj samostalnoj državi. U svom govoru Karamarko je zahvalio svim osnivačima stranke i svim članovima na dosadašnjem radu, te ih je pozvao na daljnje zajedništvo.

Svoj govor Karamarko je završio žestokom kritikom prema vladajućoj koaliciji.

‘Mi u Hrvaskoj smo hendikepirani jer nemamo socijaldemokraciju ni ljevicu kakve imaju ostale europske zemlje nego imamo jugofile i jugonostalgičare’, kazao je Karamarko.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh