banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Tradicionalni zimski uspon na Kamešnicu

Autor/ica
Objavljeno: 14 siječnja, 2020
poziv crop

Izvor: PD ‘Jelinak’ Trilj

U subotu, 18. siječnja 2020. godine, subota, održati će se najveći i najatraktivniji zimski uspon u Hrvatskoj, na Kamešnicu, na vrh Konj 1856 m/nv.

Ova velika planinarska manifestacija već dugi niz godina privlači veoma velik broj planinara i ljubitelja snijega, sa područja cijele Dalmacije i dijela Bosne i Hercegovine, a ove godine imamo najavu planinara iz Vinkovaca, Našica, Zagreba, Karlovca i sa područja Istre i Kvarnera. PD Jelinak Trilj, u svojstvu domaćina i organizatora, uz već svima poznati uspon na Konj, 1856 m/nv, pripremio je i novu prelijepu stazu za planinare koji nisu kondicijski spremni za uspon na Konj, lagani uspon na Goli Umac 1461 m/nv. Staza je uređena i dobro markirana a pogled sa vrha Umca na Buško Jezero i Sinjsku krajinu oduzima dah.

‘Uz najavu lijepog vremena, uz planinare pozivamo i sve građane, ljubitelje prirode i planine, da provedu prelijepi dan na Kamešnici, na području budućeg Kampa PD JELINAK. Domaćin uz tradicionalni planinarski ručak priprema obilje hrane i pića, a novitet će biti Donatorski Caffe Jelinak, cijeli dan muzika, pjesma hrana i piće. Živite Zdravo, družite sa s prirodom i volite zemlju po kojoj hodate’, poručuju članovi Planinarskog Društva ‘Jelinak’ Trilj.

poziv
Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh