banner stozer cz sinj

Trilj: Dan sigurnijeg interneta i Valentinovo

Autor/ica
Objavljeno: 12 veljače, 2020
dsi trilj

Tekst i foto: Dušanka Babić

Povodom obilježavanja internacionalnog Dana sigurnijeg interneta 11. veljače, Osnovne škole Trilj i Stjepan Radić-Tijarica, te Kulturno društvo Trilj organizirali su radionice s ciljem poticanja i promicanja sigurnije i odgovornije upotrebe tehnologije i mobilnih uređaja među mladima i djecom.

Program je započeo radionicama u školama. Nastavio se suradnjom putem video veze sa: OŠ Brodarica, OŠ Milana Langa-Bregana, OŠ dr. Josipa Jurića-Gospić, OŠ Borovje-Zagreb, OŠ Milana Brozovića-Kastav, OŠ Blage Zadre-Vukovar, OŠ Viktora Kovačića (PŠ Lupinjak)-Hum na Sutli, OŠ Središće-Zagreb, OŠ Žnjan-Pazdigrad -Split, OŠ Ljubo Babić (PŠ Plešivica) -Jastrebarsko i OŠ Zmajevac- Kneževi Vinogradi, te međusobnog učeničkog online natjecanja u poznavanju znanja o sigurnosti na internetu.

Radionice su se nastavile u prostorijama Kulturnog društva Trilj gdje su djeca ukrašavala srca od gipsa koja će pokloniti najmilijima za Valentinovo. Radove su potom uslikali i izradili digitalne čestitke, te prigodni video. Radionice će se nastaviti održavati u školama i prostorijama KD Trilj tijekom godine. Pozivamo sve da nam se pridruže.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh