banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

Trilj: Objavljen natječaj za izvođača radova na izgradnji dječjeg vrtića i jaslica

Autor/ica
Objavljeno: 16 svibnja, 2019

Grad Trilj objavio je natječaj za izbor izvođača radova na izgradnji dječjeg vrtića i jaslica u Trilju, koji će se financirati iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Procijenjena vrijednost ukupnih troškova projekta dječjeg vrtića i jaslica je 9 milijuna 181 tisuća kuna. Grad Trilj osigurao je zemljište i troškove projektne dokumentacije te je ostvario pravo na 100 posto maksimalne potpore za troškove izgradnje i opremanja jaslica i vrtića, koja u okviru natječaja iznosi 1 milijun eura, odnosno 7,4 milijuna kuna. Provedba projekta planirana je tijekom 2019. i 2020. godine.

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić istaknuo je kako će se jaslice i vrtić graditi na prostoru bivše tvornice Cetinka te da time počinje izgradnja novog centra Trilja.

‘Izgradnjom novog, funkcionalnog i opremljenog dječjeg vrtića te jaslica, koje do sada nismo imali, oformit će se dvije jasličke grupe i još dvije vrtićke koje će omogućiti upis još 64 djece. Moram reći da Grad Trilj sufinancira boravak djece u jaslicama i vrtićima roditeljima koji imaju prebivalište u Trilju, a čija su djeca upisana u jaslice i vrtić u vlasništu Grada Sinja i privatnim vrtićima. Izgradnjom jaslica i vrtića u našem gradu, sva će djeca moći biti upisana u naš gradski vrtić i jaslice’, kazao je Šipić.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh