Trilj: Otvorena izložba Likovne udruge Tilurium

Autor/ica
Objavljeno: 26 rujna, 2020
tilurium

Likovna udruga Tilurium i ove godine održava tradicionalnu izložbu radova svojih članova, 27. godinu zaredom.

U kući Ćaleta u centru Trilja izloženo je 35 eksponata od isto toliko autora. Djela su nastala na dvodnevnoj likovnoj koloniji koja je održana ovoga ljeta u Čaporicama. Među autorima je i nekoliko odličnih slikara iz Omiša i Splita koji nisu članovi Udruge, ali su se spremno odazvali na poziv za sudjelovanje na prvoj likovnoj koloniji u Čaporicama.

tilurium

Kako bi se izbjeglo okupljanje većeg broja ljudi u malom prostoru, otvaranje izložbe nije posebno najavljivano, pa mu je uz članove Udruge nazočilo samo nekoliko gostjiu.

Uz prigodne riječi zahvale kolegama na trudu, predsjednica Udruge Ana Žuro otvaranja je prepustila svojoj kolegici i pjesnikinji Niveski Juraga-Kovačev, koja je nazočne počastila recitacijom svojih najnovijih stihova.

tilurium

Izložba će biti otvorena do 30. rujnam a moći će se razgledati u prijepodnevnom terminu od 9 do 11,30 sati te poslijepodne od 17 do 19,30 sati.

Udruga Tilurium poziva sve zainteresirane da dođu u Trilj i posjete izložbu, naravno uz poštivanje propisanih sigurnosnih mjera.

tilurium
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh