BANNER FERATA

Trilj: Stipendije svim redovnim studentima!?

Autor/ica
Objavljeno: 23 listopada, 2014
stipendije

Prošle akademske godine Grad Trilj stipendirao je 30-ak redovnih studenata sa svog područja, koji su primali 500, odnosno 600 kuna potpore, ovisno o mjestu studiranja. Ove godine u Gradskoj upravi razmišljaju o mogućnosti stipendiranja svih redovnih studenata.

Kako bi se utvrdilo koliko je redovnih studenata, te koliko će novca biti potrebno za stipendije, Grad Trilj na svojoj službenoj web stranici provodi anketu.

‘Želja nam je ove godine podijeliti stipendije svim redovnim studentima s područja grada Trilja. No, da bismo donijeli takvu odluku moramo najprije utvrditi koliko je studenata. Zato smo sastavili jedan upitnik kojega studenti trebaju popuniti. Anketa je on line, objavljena je na službenim stranicama Grada Trilja i facebook stranici Grada Trilja, tako da studenti ne moraju dolaziti u Gradsku upravu da bi ju popunili, već to mogu napraviti iz mjesta studiranja. Također, potrebne dokumente, kopiju osobne i potvrdu o upisu na fakultet, mogu skenirati i poslati putem maila’, kazao nam je dogradonačelnik Trilja Ivan Žolo.

Studenti anketu trebaju popuniti do 31. listopada, kako bi se što prije utvrdilo koliko je novca potrebno osigurati u proračunu. Ukoliko se procijeni da će Grad uspjeti osigurati novac za stipendije svim studentima, ići će se na izmjene Pravilnika o dodjeli gradskih potpora, odnosno stipendija, a potom i na javni poziv za dodjelu stipendija.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh