tramax

Trilj: Uspješan 1. Uskršnji sajam

Autor/ica
Objavljeno: 7 travnja, 2014

sajam_trilj13

U organizaciji Turističke zajednice grada Trilja jučer je održan 1. Uskršnji sajam.

Sajam se održavao u prostorijama OŠ ‘Trilj’, a svoje proizvode izložili su restorani i obiteljska poljoprivredna gospodarstva s triljskog područja te Likovna udruga Tilurium.

Direktorica triljske Turističke zajednice Andrijana Ivković istaknula je kako je sajam bio jako uspješan te zahvalila svim sudionicima koji su doprinijeli promociji Trilja i okolice.

‘Posjećenost je bila poprilično velika, s obzirom da se ipak radilo o prvom Uskršnjem sajmu. Autohtoni proizvodi Trilja i okolice su se prodavali su se po promotivnim cijenama, a bilo je delicija za degustaciju koji uopće nisu bili prodajnog karaktera. Pa su tako moglo probati meda, likera, brudet od žaba, arambaši, pašticada, puževi… Naravno, sve se to zalilo dobrom kapljicom vina. Bilo je i neizostavnih uštipaka sa domaćim sirom, koji su bili kao nekakv desert. U svakom slučaju, svatko je predstavio nešto svoje i posjetitelji su zaista uživali. Moram zahvaliti ravnatelju Hrgoviću koji nam je dopustio da sajam održimo u OŠ Trilj, Gradu Trilju koji nas je podržao, a posebno hvala sudionicima koji su svojim sudjelovanjem bili ujedno i sponzori ovog prvog Uskršnjeg sajma. Nadam se da će slijedeći biti još bolji i da smo započeli novu tradiciju ovdje u Trilj’, naglasila je Andrijana Ivković.

Osim izložbeno-prodajnog dijela, sajam je imao i kulturni dio u kojem su nastupili Dječja klapa ‘Drinići’, Triljske mažoretkinje i Mandolinski sastav ‘Osinium’ Brnaze.

Dašak atmosfere s prvog triljskog Uskršnjeg sajma donosimo u fotogaleriji…

Fotogalerija

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh