VRLAFEST

Triljani dopremili montažnu kuću u Majske Poljane

Autor/ica
Objavljeno: 12 siječnja, 2021
montazna

Montažna kuća koju su Triljani uz pomoć brojnih donator izgradili za obitelj Suknaić iz Majskih Poljana dopremljena je u Banovinu.

S mjesta gdje se kuća postavlja jedan od inicijatora ove akcije Dražen Krolo u svom javljanju za Hit radio je kazao:

‘Iz Trilja smo krenuli sinoć i došli smo oko 3 sata ujutro u Glinu. Malo smo odmorili u autima i jutros kada su se stekli uvjeti za posao krenulo se s montažom. Dosta je hladno, vlažno i nije lako, ali ono što smo naumili to ćemo u djelo sprovesti’, kazao je Krolo.

montazna

Krolo dodaje kako su u tijeku završni radovi na montažnoj kući:

‘Kuća je postavljena na pripremljeni betonski prostor. Još imamo malo posla na krovu, a paralelno se završavaju unutarnji radovi na postavljanju laminata i opremanju prostorija. Kuća je površine 60 metara kvadratnih i potpuno opremljena svim namještajem i kućanskim aparatima – perilice za posuđe i robu, tv, kuhinjski i ostali pribori, dva wc-a… Ako Bog da, sutra će obitelj Suknaić imati kompletno uređen svoj stambeni objekt’, kazao je Krolo.

montazna

Vrlo emotivno ovaj događaj doživjela je gospođa Suknaić pa je morala u dva navrata zatražiti i liječničku pomoć, kazuje nam Dražen Krolo. Podsjetimo, obitelj Suknaić je 1991. godine izbjegla iz Bosne i Hercegovine i ovo je drugi put da su ostali bez svoje kuće.

Krolo je istaknuo kako se ova montažna kuća radila u Trilju, ali svoj veliki financijski i radni doprinos dali su brojni ljudi dobre volje s cijelog cetinskog kraja, Splita, Kaštela, Imotskog, Solina i drugih mjesta:

‘Koristim prigodu da putem Hit radija i Ferate svim tim ljudima dobre volje i plemenita srca zahvalimo na pomoći. Ovo je samo dio pomoći koji iz našeg ponosnog cetinskog kraja  svih ovih dana ide prema razrušenoj Banovini i sigurno neće stati dok svi žitelji ovog kraja ponovno ne dobiju čvrsti i uređeni dom za življenje’, kazao je Dražen Krolo.

montazna
Print Friendly, PDF & Email

Na vrh