banner stozer cz sinj

BANNER FERATA

U Cetinskoj krajini prikupljeno oko 7.000 potpisa

Autor/ica
Objavljeno: 6 listopada, 2014

koordinatori_u_ime_obitelji

U Cetinskoj krajini prikupljeno je oko 7 tisuća potpisa kojima su građani podržali incijativu ‘Birajmo zastupnike imenom i prezimenom’ udruge U ime obitelji, koja za cilj ima raspisivanje referenduma o prijedlogu izmjena izbornog sustava.

Da bi referendum za izmjenu izbornog sustava bio raspisan potrebno je oko 450 tisuća potpisa, odnosno 10 posto od upisanih birača. Je li prikupljen dovoljan broj potpisa trebalo bi se saznati tijekom dana, nakon što se izbroje sve liste. Još nije poznat ni točan broj prikupljenih potpisa na području Cetinske krajine, kazao nam je koordinator akcije za grad Sinj Miro Bulj.

 

‘U Cetinskoj krajini prikupljeno je oko 7 tisuća potpisa, čime su Sinj i Cetinska krajina pokazali da su za referendum. Ovaj referendum je uspio jer se motivirao veliki broj ljudi koji traže promjene u Državi. Iskreno se nadam da će uspjeti i potaknuti priču o izmjeni izbornog zakona, kako bismo glasali za ljude, a ne političke podobnike stranačkih vođa i čelnika’.

Bulj je dodao kako je tijekom prikupljanja potpisa na terenu bio veliki broj volontera, kojima se posebno zahvalio, te je istaknuo kako niti na jednom mjestu nije bilo nikakvih izgreda.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh