svabo

U kinu ‘Montevideo, vidimo se!’ i ‘Mr. Peabody and Sherman’

Autor/ica
Objavljeno: 15 ožujka, 2014
kino

Na repertoaru sinjskog kina do ponedjeljka će biti komedija Dragana Bjelogrlića ‘Montevideo, vidimo se!’. Danas i sutra prikazivat će se i animirani film ‘Mr. Peabody and Sherman’.

Radnja filma ‘Montevideo, vidimo se!’ fokusirana je na igrače jugoslavenske nogometne reprezentacije koji su došli u poznati grad u Urugvaju gdje se održalo prvo Svjetsko nogometno prvenstvo 1930. godine. Osim samih utakmica koje je tadašnja reprezentacija odigrala tijekom prvenstva, u filmu se paralelno prati i nekoliko drugih zanimljivih priča (što ljubavnih, što nacionalnih, što nogometno-poslovnih), a sve pod redateljskom palicom poznatog glumca Dragana Bjelogrlića. U sinjskom kinu film će se prikazivati do ponedjeljk, s početkom u 20 sati.

Animirani, akcijski film ‘Mr. Peabody and Sherman’ prikazivat će se danas i sutra od 18,30 sati. Priča je to o gospodinu Peabody-ju, poslovnjaku, izumitelju, znanstveniku, dobitniku Nobelove nagrade, gurmanu, dvostrukom osvajaču olimpijske medalje, jednom riječju genijalacu… koji je slučajno i pas. Koristeći svoje originalne izume gospodin Peabody i njegov prijatelj Sherman putuju kroz vrijeme kako bi iskusili najveće događaje u svjetskoj povijesti.

Print Friendly, PDF & Email

Na vrh