semafor
HEP kultura Alkar
extrametal banner
baner čovo

U sinjskim srednjim školama popunjena gotovo sva mjesta

Autor/ica
Objavljeno: 1 kolovoza, 2020
srednjoskolci

Završen je ljetni upisni rok za upis učenika u prve razrede srednjih škola u 2020/2021. školsku godinu. U četiri srednje škole na području Sinja popunjena su gotovo sva mjesta.

Kako doznajemo od ravnatelja škola Tomislava Bilića i Stipe Ivišića, popunjena su sva mjesta u Gimnaziji Dinka Šimunovića i Srednjoj strukovnoj školi bana Josipa Jelačića. Kao što smo ranije izvijestili, od nove školske godine u SSŠ bana Josipa Jelačića uvodi se smjer ‘medicinska sestra’ za koji je vladao veliki interes, a ove školske godine pohađat će ga 24 učenika i učenice.

Ravnateljica Tehničke i industrijske škole Ruđera Boškovića u Sinju Marica Barać kazala nam je kako u ovoj školi ima još 5 slobodnih mjesta, no uvjerena je kako će sva mjesta biti popunjena nakon jesenskog upisnog roka.

Dosta slobodnih mjesta ostalo je u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji. Prema riječima ravnatelja fra Blaža Toplaka, nakon ljetnog upisnog roka u ovoj školi ostalo 1 slobodno mjesto u jezičnoj gimnaziji i čak 18 u klasičnoj gimnaziji.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh