TOMMY mel

U sinjskom kinu počinju projekcije u digitalnom obliku

Autor/ica
Objavljeno: 4 listopada, 2013

kino

Sinjsko gradsko kino danas počinje s projekcijama u digitalnom obliku na novoj kino opremi. Prva digitalna projekcija bit će u 18 sati i 30 minuta, a prikazivat će se animirani film ‘Turbo’.

Digitalna oprema donosi široki spektar novih mogućnosti među kojima su besprijekorni slika i zvuk, bogatiji program i prikazivanje filmova u isto vrijeme kad i u multiplexima, odnosno filmovi su od sada dostupni čim dođu u Hrvatsku.

Prva digitalna projekcija u sinjskom kinu biti će danas u 18 sati i 30 minuta kada se prikazuje animirani dječji film, sinkroniziran na hrvatski jezik ‘Turbo’. Riječ je o crtiću o običnom pužu koji se usuđuje sanjati velike i brze snove. Nakon neobične nesreće, on čudom dobiva moć superbrzine. Puž Turbo zatim svoja sanjarenja ubacuje u petu brzinu i upušta se u izuzetan pothvat kako bi postigao naizgled nemoguće: pobjedu nad čuvenim vozačem Gasom Daskićem. Uz pomoć svoje vješte ekipe puževa, ovaj junak bez mnogo šansi stavit će svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije prevelik, a nijedan sanjar premali.

Nakon toga, od 20 sati Sinjani će moći pogledati britansku dramu ‘Diana’. Film prati ljubavnu vezu pokojne princeze Diane, ali ne s princom Charlesom ili Dodijem Al-Fayedom, nego s Hasnatom Khanom. Tog kardiokirurga Diana je upoznala 1995., za vrijeme jednog posjeta bolnici, te je s njim imala vezu koja je trajala dvije godine.

ferata@ferata.hr
0997370409