MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

U Sinju lakše ozlijeđen muškarac, dovršeno istraživanje događaja

Autor/ica
Objavljeno: 23 siječnja, 2024
policija

Jučer, 22. siječnja 2024.godine, oko 14,35 sati u mjestu Brnaze dogodio se napad u kojem je 57-godišnjak lakše ozlijeđen.

Oštećenom muškarcu je pružena liječnička pomoć. Policijski službenici uhitili su 52-godišnjeg muškarca koji je također odveden na liječnički pregled i utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozlijede.  O događaju je obaviještena zamjenica ŽDO-a i u sklopu kriminalističkog istraživanja obavljen je očevid na mjestu događaja. Također, istog dana oko 15 sati 52-godišnjak je u nekoliko navrata nazvao operativno dežurstvo Policijske postaje Sinj, te je uputio prijetnje policijskim službenicima.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 52-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela iz čl. 110 u svezi čl. 34 Ubojstvo u pokušaju, dva kaznena djela Prijetnja iz čl. 139 st.2. u svezi st.3  i kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari iz čl. 234 radi čega će protiv njega Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu biti podnesena kaznena prijava. Sinoć nakon istraživanja policijski službenici su ga prepratili u Zatvor u Splitu na izdržavanje kazne zatvora.

ferata@ferata.hr
0997370409