extrametal

U Sinju obilježen Međunarodni dan demokracije

Autor/ica
Objavljeno: 15 rujna, 2020
dan demokracije

Javnom akcijom promocije volontiranja i socijalnih usluga u zajednici, Udruga Srma danas je na sinjskoj Pijaci obilježila Međunarodni dan demokracije.

Na središnjem gradskom trgu u Sinju, u skladu s epidemiološkim preporukama, volonteri Srme i inkluzivni volonteri partnera na projektu Centra ‘Juraj Bonači’, Područno odjeljenje Sinj, građanima su na info štandu ponudili promotivne i informativne materijale.

‘Ova akcija je u sklopu projekta VOZARA – Volonteri za razvoj, kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a kojim se podržava rad našeg Lokalnog volonterskog centra Sinj. Ovo su aktivnosti koje sigurno pridonose kvaliteti življenja u lokalnoj zajednici, obiteljima. Pruža priliku onima koji volontiraju da kvalitetno ispune svoje vrijeme. Ovo je ujedno i prigoda mladim volonterima koji su zakoračili u volonterske aktivnosti da steknu određena iskustva za nastavak volontiranja, ali mogu steći i iskustvo koje će im sutra značiti i na radnom mjestu’, kazala je Snježanka Jadrijević, predsjednica Udruge Srma.

dan demokracije

Kao i u mnogim dosadašnjim aktivnostima partneri Srme, i to vrlo uspješno, su korisnici i djelatnici Centra Juraj Bonaći iz Sinja.

‘Centar Juraj Bonaći je naš stalni partner, kako u ovoj tako i drugim akcijama. Naše prijateljstvo i suradnja traje godinama. Surađujemo upravo na prezentaciji volontiranja koje se posebno odnosi na osobe s teškoćama u razvoju i na mlade’, istaknula je Snježanka Jadrijević.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh