Organizira se druga triljska biciklijada

Autor/ica
Objavljeno: 17 listopada, 2015

biciklijada trilj

U nedjelju, 18. listopada 2015. godine, u vremenskom periodu od 12 do 16 sati održat će se 2. Triljska biciklijada u organizaciji TZG Trilj, Grada Trilja, BK Timun.

Cilj ovog događaja je promoviranje biciklističkih i pješačkih staza triljskog kraja, ekologije, druženja u prirodi te upoznavanja okoline. Biciklijada se organizira u sklopu projekta MedPaths i nema natjecateljski karakter.

Biciklisti će se moći prijaviti za vožnju dvijema stazama do početka vožnje u 12 sati u nedjelju u Turističkom uredu TZ Grada Trilja ili putem Facebooka. Tako je u nedjelju predviđšeno okupljanje sudionika u Gradskom parku u 11 sati gdje će se podijeliti startni brojevi.

Prva trasa Trilj-Gardun-Vojnić-Kula Nutjak-Trilj dužine je 14,4 kilometara, a za one koji žele više, mogu se prijaviti i na dodatnu trasu, Trilj-Strmendolac-Čaporice-Trilj koja je duga 11,6 kilometara.

Za ljubitelje šetnje organizirano je pješačenje stazom ‘Izvori’ (Gaz-Grab-Velić-Ržišta-Jabuka-Gaz) ukupne dužine od 10 kilometara. Napomenimo kako je za pješake predviđeno okupljanje u 8 sati ispred restorana ‘Premijer’ na Gazu.

Biciklisti će prolaziti državnim cestama D60 i D220, te županijskim cestama 6148, 67083, 6149, te će se na tim cestama u vrijeme biciklijade održavati privremena regulacija prometa.

Organizatori ovim putem pozivaju sve vozače da u tom vremenu prilagode vožnju na gore navedenim cestama.

ferata@ferata.hr
0997370409
Na vrh