mel

U Trilju 5. Večer poezije

Autor/ica
Objavljeno: 7 veljače, 2024
slija

Udruga za promicanje umjetnosti i kulture ‘Triljsko srce’ poziva sve na druženje povodom Valentinova – Dana zaljubljenih, koje će se održati u petak, 9. veljače s početkom u 18,30 sati u prostoru Vatrogasnog doma DVD-a Trilj,  na adresi ulica Kristine Šušnjara 1A.

Predsjednik UPUK ‘Triljsko srce’ Saša Tadinac ističe da je riječ o druženju uz glazbu i poeziju za sve zaljubljenike pisanog ljubavnog izričaja.

Svoje sudjelovanje na Večeri poezije potvrdili su naši poznati tekstopisci kao što su Dijana Anđelinović, Irena Grubišić Čabo, Vesna Glavina, Snježanka Jadrijević, Ljiljana Jerončić, Meri Kuštre, Monika Nožinić, Jasenka Rogić Roguljić, Ljubica Rogulj, Božena Romac, Zvonimir Šipić Đone, Nives Štambuk, Marina Štambuk Poparić, Katarina Vrca, Marijo Vučić i Anđelka Vučković.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Dujo Gabričević na gitari, Sara Ivišić na gitari, Tina Krstić i Klara Ivandić duet violina i Branimir Svalina na gitari.

Za svjetlosne efekte pobrinuti će se majstor rasvjete i tonac Tomislav Tonći Klapež.

Članovi Udruge za promicanje umjetnosti i kulture ‘Triljsko srcei sve sudionike poslije izvedbe pozivaju na druženje uz prigodni domjenak.

ferata@ferata.hr
0997370409