MIRO_BULJ IVAN_ŠIPIĆ HDZ NLM IZBORI 2024

Učenici Franjevačke klasične gimnazije uljepšali su Božić korisnicima Centra fra Ante Sekelez u Vrlici

Autor/ica
Objavljeno: 27 prosinca, 2023
fra ante sekelez

Tekst: Antonija Čarić/Foto: Ivana Klarić Kukuz

Tradicionalno su, kao i svake godine u ovo blagdansko vrijeme, učenici Franjevačke gimnazije posjetili Centar fra Ante Sekelez u Vrlici i prigodnim poklonima darovali korisnike.

Tradicija traje još od 2017. pa osim što se iščekivao kraj nastave za ovaj dio godine, još više se iščekivao posjet Centru. Učenici i djelatnici su kroz došašće donosili poklone i odbrojavali dane susreta sa već starim prijateljima. Profesorice Marijana Vuleta i Antonija Čarić sa još 15 učenika Gimnazije punih ruku poklona, ovaj put uz pratnju gitare, harmonike i trube krenuli su prema Vrlici znajući da će baš tamo osjetiti pravi duh Božića.

Korisnici i djelatnici Centra su nas nestrpljivo dočekali. Pripremili su priredbu i iznenadili nas vrećama punim slatkiša. Uz glazbu i pjesmu, proveli smo predivno vrijeme zajedno izražavajući veselje i nadu da će ovakvih susreta biti još više.

Poželjeli smo svima sretan Božić i blagdane i, naravno, poželjeli da se vidimo i sljedeće godine. Preplavljeni emocijama i lijepim iskustvom, vratili smo se kućama ispunjenih srca.

fra sekelez

ferata@ferata.hr
0997370409