tramax

UDPNHBDR SDŽ domaćin 2. susreta svojih članova

Autor/ica
Objavljeno: 17 kolovoza, 2015
udruga01

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Podružnica Splitsko-dalmatinske županije, koja trenutno broji 10 podružnica u Republici Hrvatskoj, bila je ovog tjedna domaćin 2. susreta svojih članova.

U vremenu velikog događanja u Sinju gosti iz Zagreba, Koprivnice, Petrinje, Makarske i drugih gradova Lijepe naše sudjelovali su u procesiji i na misi na blagdan Velike Gospe. Sutradan su posjetli Udrugu obitelji poginulih hrvatskih branitelja cetinskog kraja, gdje su vidjeli fotografije svih poginulih s ovog prostora i velebno zdanje Alkarskog muzeja.

Predstavnici Udruge sa suradnicima potrudili su se da zadnji dan boravka nakon duhovne obnove proteče u opuštenijem ozračju. Tridesetak gostiju boravak u Sinju završili su vožnjom čamcima niz Cetinu od Panja do Hana, a poslije druženjem na poligonu BZ Patriot gdje su im se pridružili ostali članovi sinjske podružnice uz razgledavanje spomen zbirke naoružanja iz Domovinskog rata, vožnju bagi vozilima, aersoft natjecanju i jahanju na konjima.

Ovaj projekt je financiran je sredstvima Ministarstva branitelja RH i SD županije.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Na vrh