mel VRLIKA LAKE PRAVO MISTO

Udruga SRMA: Besplatno pravno savjetovanje u ponedjeljak u Vrlici

Autor/ica
Objavljeno: 14 listopada, 2023
pravna srma

Udruga Srma iz Sinja nastavlja s terenskim pravnim savjetovanjima na području Dalmatinske zagore, koje provodi diplomirana pravnica, voditeljica Pravnog savjetovališta Sinj registrirana pri Ministarstvu pravosuđa i uprave za pružanje primarne pravne pomoći sukladno Zakonu o besplatnoj pravnoj pomoći.

U ponedjeljak, 16. listopada Pravno savjetovalište održat će se u Vrlici, u zgradi Grada od 9 do 11 sati. Sve informacije zainteresirani mogu dobiti pozivom na broj mobitela 098 261 478.

Usluga pravnog savjetovanja je besplatna za korisnike i pruža se u okviru projekta ‘Besplatna primarna pravna pomoć u Sinju, Cetinskoj krajini i Splitsko-dalmatinskoj županiji’ kojega financira Ministarstva pravosuđa i uprave u razdoblju od siječnja 2023. do prosinca 2025. godine.

Cilj terenskih pravnih savjetovanja je povećanje dostupnosti usluge na terenu odnosno prostorna rasprostranjenost usluge, povećanje transparentnosti usluge i promocija usluge u manje naseljenim područjima županije.

Usluga besplatnog pravnog savjetovanja dostupna je osobnim savjetovanjem u Pravnom savjetovalištu Sinj u prostoru Udruge Srma na adresi Brnaška 44, Sinj svakog utorka i četvrtka od 8 do 13 sati, a svakim radnim danom usluga je dostupna na mobitel 098/261-478, putem Facebooka: Udruga Srma i na e-mail: info@udruga-srma.hr.

srma savjetovanje

 

ferata@ferata.hr
0997370409